maanantai 27. kesäkuuta 2016

Muusa

Nyt kun on paremmin aikaa niin: Meillä oli keväällä kyläilemässä myös Muusa, Noran tyttären tytär ja Hertan siskon tyttö. Lempin pikkuserkku! 

Muusa oli meillä kuukauden hoidossa omistajan opiskeluiden vuoksi. Muusasta on kasvanut vuodessa mukava lähes aikuinen koira. Lempi toimi tuttuun tapaan taas leikittäjänä ja yksinolot minun ollessa töissä sujui ilmeisen rattoisasti. 
Vähän ehkä alkaa Lempillä jo ikä painaa, sen verran väsyneeltä typy välillä vaikutti iltaisin. Silloin Lemppari saikin tulla minun kainaloon nukkumaan yöksi. 

Hassua että siitä on vasta vuosi kun meidän arkea pyöritti täällä suloinen pentukolmikko emoineen: klik. Muutoin elämä on vaikuttanut yhtä hektiseltä kuin tämäkin kevät.

Muusan kyläilyn aikana ei tullut kaivettua kameraa kertaakaan esille, joten puhelimella otettuja kuvia tarjolla.
  









Ja melkein tämän näköisenä minä Muusa-mussun sitten palautin, tosin en tiedä huomasiko hakija mitään. Tais olla jugurtit jo rapistunu naamalta siinä vaiheessa. 

3 kommenttia:

  1. Hei! Kyselisin tämän rodun karvanlähdöstä. Useimmissa nettikirjoituksissa sanotaan, ettei italianvinttikoirista lähde karvaa ollenkaan. Äitini ei tätä usko. Lähteekö näistä siis karvaa vai ei? Olen suunnitellut joskus tulevaisuudessa hankkivani omia koiria ja pohtinut juurikin itskuja ja nämä ihanat kuvat vain vankentaa pohdintojani! Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)
    Janna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Italianvinttikoirilla ei ole lämmittävää aluskarvaa, ainoastaan lyhyt ja ohut päälikarva.
      Kyllä italianvinttikoiristakin lähtee karvaa, jos oikein tarkkoja ollaan, mutta se on niin vähäistä ettei sitä juurikaan huomaa.

      Poista
    2. Hei ja kiitos vastauksesta!
      Näin oletinkin, kiitos selvennyksestä. Tuo minimaalinen karvanlähtö kuulostaa taivaalliselta! Vanhemmillani on nimittäin romanialainen rescuekoira, josta ei aluksi lähtenyt karvan karvaa mutta nyt on joka paikka täynnä… Muutoin meillä on ollut trimmattavia kääpiösnautsereita (joista ei myöskään pahemmin lähde karvaa), yksi tälläkin hetkellä taloudessa. Pinseri ja venäjänvinttikoira ovat ennen seropia ('sekarotuinen piski' :D) olleet pahimmat karvanlevittelijät.

      Poista